Even voorstellen

Mijn naam is Angelica Selting en ben woonachtig in Susteren. Na jaren bij de thuiszorg te hebben gewerkt ben ik in sep 2015 begonnen met de opleiding basis Pedicure bij het door ProVoet erkende opleidingsinstituut Pediroda in Puth. In sep 2016 heb ik mijn diploma behaalt en mag me nu gediplomeerde Pedicure noemen.

Het is de combinatie van vakinhoudelijke kennis en het omgaan met mensen is wat me vooral tot deze opleiding heeft gebracht. Het toch weer blijven zorgen voor mensen, het praatje en weer even lachen maakt mijn vak persoonlijk. Mijn vakkennis wil ik gebruiken om u vertrouwen te blijven behouden zodat u zich in goede handen voelt.

Ieder mens en iedere voet is anders en kan door ziekte, standafwijking of medicatie voor verschillende klachten zorgen en daarom wil ik graag samen met u op hygiënische en professionele wijze werken aan de voor u beste behandeling met de doelstelling om zo snel mogelijk klachten te kunnen verminderen of voorkomen en u het liefst klachtenvrij te maken.

In mijn praktijk werk ik vooral met de producten van LCN een professionele voetverzorginglijn voor verschillende huidtypes en voor de mycosenagels (schimmelnagel) en voetschimmel gebruik in producten van het merk “Samenwerkende Pedicures” en zijn deze ook bij mij verkrijgbaar voor u dagelijks gebruik.

Verder kunt u ook voor het plaatsen van een Gelnagel of gellac bij mij terecht en voor de ontspanning,het moment voor jezelf kan ik nog een voet en onderbeen massage aanbieden.

 

www.pedicure-info.nl.

https://www.facebook.com/pedicureangelica/?ref=bookmarks